• Admin

A New Week Begins.Då var helgen över igen. Jag sitter i soffan och ska svepa en stor apelsin- och ananasjuice för gissa vad?? Jag börjar känna mig sjuk. Ni som läser min blogg ofta vet att jag har blivit sjuk ungefär två dagar varje månad. Vet inte varför... jag blir alltid sjuk runt den 20e, hmmm. Tror faktist att varför jag inte mår så toppen just nu är för att vi har ätit skitmat hela helgen. Har ni testat curry & bananpizza nån gång? Det är min favoritpizza.. vet att det låter konstigt men testa så får ni se hur bra den är!! Det åt vi igår hehe. Iallafall förutom massa snabbmat, Paradise hotel och vin så har vi haft en kul helg. Idag köpte jag läppstift för första gången nånsin. Tycker inte att jag passar i sånt men jag har börjat gilla smink och vill bli bättre på det. Tycker det är kul att testa nya grejer. Köpte också en klänning som jag blev sååååå kär i. Den är ganska kort för den fanns inte i min storlek. Men jag tror att jag kanske kan fixa det eller använda den som en lång tröja.. ska visa upp den på bloggen sen så ni kan säga vad ni tycker xx // And just like that the weekend is over. I am currently sitting in the couch chugging a big orange pineapple juice because guess what?? I'm starting to feel sick. Those of you who read my blog often know that I have been getting sick for about two days every month. I don't know why.. I always get sick around the 20th, hmmm. I think that the reason why I'm not feeling so great right now is because we have been eating a lot of junk food this weekend. Have you guys ever heard of curry banana pizza before? It's my fav... if you ever come to Sweden then it is a must try, so amazing!! We ate it yesturday hehe. Besides all the fastfood, Paradise hotel (a swedish reality show), and wine I've had a fun weekend. Today I bought a lipstick for the first time ever. Not so sure that lipstick suits me but I have begun to enjoy doing makeup and want to get better at it. I think it's so fun to try out new things. I also bought a dress that I am soooooo in love with.The dress is kinda short because they didn't have my size. But I think I'll be able to fix it or just wear it as a long shirt... I'm going to post some pictures of it on the blog later so you guys can let me know what ya think xx

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips