• Admin

Downtown Bike RideGodmorgon älsklingar! Här är några bilder från en cykeltur i stan med Jack. På väg till gymmet var det så fint ute att vi istället tog en omväg. Blev några fina bilder. På vägen hem stannade vi på mitt favoritcafé som heter Bandit co. Jag hade en latte med smaken "walnut maple" och jack en "eggnoglatte". De är riktiga säsongsmaker som jag älskar. Dom flesta julsmakerna tycker jag oftast är alldeles för söta, men inte här. I förrgår gick jag till stranden.. Äntligen!!! Var där med min vän Quinn några timmar. Älskar att somna på stranden och vakna upp brun haha. Fick faktiskt tanlines! Jag har nästan alltid hatat stranden. Men nu när jag bor i Sverige har jag börjat sakna den. Det är skönt med sol och saltvatten ibland. Tänker att det skulle vara sååå perfekt att ha lägenhet i Sverige och hus här i St. Pete hehe.. Kanske en dag!! Nu ska jag nog till stranden med min barndomsvän Ashleigh snart... Glöm inte att göra idag till en bra dag xx // Goodmorning loves! Here are some pictures from a bike ride with Jack yesturday. The weather was just so nice when we were on our way to the gym that we decided to take a longer route. Got some nice pictures out of it. On our way home we stopped by my favorite cafe called Bandit co. I had the walnut maple latte and Jack the eggnog latte. I lovveeee that they always have seasonal falvors. usually i don't like flavored lattes becuase they are too sweet but Bandit does it right. The other day I finally went to the beach!! I went with my friend Quinn for a couple hours. The best thing I know is falling asleep on the beach and waking up tan haha. I actually did get tanlines! I've almost always hated the beach. But now that I live in Sweden I've started to miss/appreciate it. It can be so relaxing sometimes with saltwater and sun. Life would be so perfect if I could have an apartment in Sweden and house in St. Pete hehe.. Maybe one day!! Now I am going to get ready to go to the beach with my childhood friend Ashleigh soon... Don't forget to make today into a good day xx

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips