• Admin

Escape From The CityIdag är en sådan dag då alla känslor kommer på en gång. Jag saknar min familj, mina vänner, huset därhemma och resten med Florida. Jag vet inte varför jag saknar allt så mycket just nu. Men känslorna har kommit den senaste månaden. Jag älskar Stockholm men jag känner mig inte som en "storstadstjej". Jag gillar att bo någonstans där känslan är att alla känner alla, och man alltid vet var allting är. Jag vill inte flytta tillbaka till Florida, men jag vill bo nånstans där man har en liknande social atmosfär som i st. Pete. Jag vet inte ifall det är Stockholm. Det här är något som jag vill försöka tänka och jobba mot efter vi kommer tillbaka från Australien. Jag tyckte att tiden vi spenderade i Göteborg var mysig, och jag älskar även Norrköping. Just nu vet jag inte, men vi får se hur framtiden blir ;) Förra helgen spenderade vi ute på Yxlan, och det var såååå mysigt att komma iväg från allt. Jag älskar att vara där det känns som allt är så tyst och enkelt. Vädret hade vi också tur med då vi hade sol och värme hela tiden! xx // Today is one of those days where all my emotions are coming at once. I miss my family, my friends, house, and just Florida in general. I don't know why I am missing everything so much right now but I have been feeling like this the past month. I love Stockholm but I really don't feel like a "big city girl." I like living somewhere where I know everyone and know where everything is. I don't want to move back to Florida but I want to find somewhere in Sweden that gives me the same small town feel as St. Pete. I want to find this place after we get back from Australia. I really like the time I've spent in Gothenburg and I also really love Norrköping. We will see where we end up in the future ;) Last weekend we went out to Yxlan (the island that Andreas family has their summer house), and it was soooo relaxing to get away from everyone/everything. I love going to Yxlan, everything is so quiet and easy there. We also had luck with the weather. Warm and sunny weekend! xx

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips