• Admin

Fall Is In The AirNu känns det äntligen som höst. Alla träd är röda, orangea, och gula. Älskar höstfärger. Vädret har varit sååå perfekt idag. Inte för kallt, men bra väder för jeans och jacka. Min typ av väder. När det är småkyligt men solen skiner... höstväder! Det bästa är att jag äntligen kan använde alla mina stickade tröjor och stövlar igen. Mysiga varma kläder är bäst och nu kan jag äntligen ta fram dom (tex kläderna jag har på mig ovan). Jag får så mycket glad och positiv energi från hösten. Vet inte varför men allt känns så perfekt. Som allt det gamla ska bort och nåt nytt börjar ;) . Jag behöver hitta ett land där det alltid är höst. Någonstans där det inte är för varmt men heller inte så kallt att det snöar... kanske blir svårt o hitta haha. Får väll njuta av stunden istället. Anyways, hoppas alla njuter av höstvädret så mycket som jag! Vi spenderade dagen ute med promenad, fika, och glass (Andreas och jag). Sen åt jag tapas till middag med två tjejkompisar, och det var supergott. Nu har jag ont i örat och ska försöka sova så jag slipper gråta :( godnatt!! // It finally feels like fall. All the trees are red, orange, and yellow. I love fall colors. The weather is soooo perfect today. Not too cold but great weather for jeans and a jacket. My type of weather. When there's a little chill in the air but the sun is shinning... fall weather! The best thing is that I can finally wear all my knits and boots again. Cozy, comfy, warm clothes are my favorite and now I can finally bring them out (like what I'm wearing above). I get so much happy, positive energy from fall. Don't know why but everything just feels perfect. Like old doors are cosing and new ones are opening ;) . I need to find a country where it's always fall. Somewhere where it's not too warm but not so cold that it snows... might be hard to find this place haha. Will just have to enjoy the moment instead. Anyways, hope everyone is enjoying this amazing fall weather as much as me! We spent our day with a long walk, coffee break at a cafe, and ice cream (Andreas and I). Then I had a tapas dinner with two girlfriends, and it was of corse super delicious. Now I'm having the worst earache so I'm going to try to sleep so that I don't start crying :( goodnight!!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips