• Admin

Guess Where I Am ...Hej allihopa! Vet att jag inte har bloggat på ett tag men det är för att jag har haft en liten hemlis. Jag är i Florida! Min lillebrors födelsedag var igår och han visste inte att jag skulle komma så för den anledningen har det varit svårt att blogga. Har haft min sista dag på jobbet och mycket annat att ta hand om. Men nu är jag här i St. Petersburg där jag växt upp. Ska vara här ett bra tag så ni kommer såklart att få se massa bilder och få uppdateringar. Idag är det Thanksgiving så vi ska har en stor middag hemma hos oss med massor av vänner och familjen såklart. Hörs senare xx // Hey everyone! I know that I haven't been very active lately but that is because I have had a little secret. I am in Florida! My little brothers Birthday was yesturday and he didn't know I was coming so that's why it has been hard to post. Have also had my last day at work and a lot of other things to take care of. But now I'm in St. Petersburg where I grew up. I am going to be here for a while so you all will of corse get to see lots of pictures and updates. Today is Thanksgiving so we are having a big dinner at our place with lots of friends, and family of corse. Will talk later xx

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips