• Admin

How To Turn A Bad Day Into A Good Day :)Jag såg en diskussion på Facebook om hur man gör en dålig dag till en bra dag och kände att det skulle vara kul att skriva om. Jag har haft en hel del dåliga dagar i mitt liv. Oftast blir dom ändå bra till slut. Ibland vaknar man upp och är superglad och peppad för en ny dag. Vissa dagar vaknar man upp och allt går fel från början. Det kan kännas svårt att vända på det MEN det går att göra, och jag har några tips som hjälper mig. När man har en dålig dag eller vecka så är det viktigt att komma ihåg att det är bara en dålig dag/vecka, inte ett dålig liv. Med tid blir allt bättre när det gäller större problem. När det gäller mindre problem så finns det mycket man kan göra för att vända på dagen. När jag har en dålig dag så går jag alltid till ett café och köper en latte och crossiant eller vad det nu är som jag är sugen på. Får mig alltid att må lite bättre. Det hjäper också när jag skriver om hur jag känner. Jag har en 'dagbok' som jag skriver i, och ifall jag inte skulle vara hemma så skriver jag i mina iPhone notes.

Försök utstråla glädje, le och skratta. Det hjälper även om det låter konstigt. Kom ihåg att livet är kort och man har alltid nånting att vara tacksam för. Jag tänker på min familj och pojkvän. Jag är född utan hälsoproblem och är från två av dom bästa länderna på jorden. Det som hjälper mig mest är 'self-love'. Ta hand om dig själv och älska dig själv. Se dig själv i spegeln och intala dig hur vacker du är på insidan (och utsidan). Det är inte själviskt, det är viktigt. Träna eller gör nånting som hjälper din kropp och sinne.

Hoppas mina tips hjälper! Gör denna dag till en bra dag :) xx // Scrolling on facebook I saw a discussion on how to turn a bad day into a good day and thought that it would be fun to write about. I have had quite a handful of bad days in my life. But usually by the end of the day, they turn for the better. Somedays I wake up and am super happy and excited to start a new day. Other days things go wrong from the moment I wake up. It can feel difficult to turn those days around but it is possible and I have some tips to share. When having a bad day or week it's important to remember that it's just a bad day/week, not a bad life. When it comes to big problems- time heals all wounds. When it comes to small problems, there is so much that can be done to turn the day around. When I'm having a bad day I always go to a cafe and buy myself a latte and croissant or whatever it is that my heart desires at that time. It makes my day just a little better. Writing also helps me. I have a journal that I write in, or if I'm not at home then I write in my iphone notes.

Fake happiness, smile and laugh. It really does help even if it sounds kind of strange. Remember that life is short and that you always have something to be thankful for. I always think about my family and boyfriend. I was born without any health probelms and am from the two most amazing countries on Earth. But what helps me the most is self-love. Take care of yourself and love yourself. Look at yourself in the mirror and tell yourself how beautiful your soul is (and appearance is). It's not selfish, it's important. Workout or do just anything that helps your body and mind.

Hope my tips help! Make this day a good one :) xx

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips