• Admin

Moving (again) Travelling & Updating


Hej älsklingar, det var ett tag sen! Jag har varit upptagen med att flytta (igen) och jobba. Idag var min sista dag för ett tag och det känns bra att äntligen börja vår sommarsemester. Imorgon ska vi till GREKLAND!!! Jag är sååååå exalterad, kan inte vänta tills jag få äta god mat, koppla av på stranden, dricka fruktiga drinkar, och bara njuta av lite sol. Har väntat så länge på att resa och nu börjar vi. Jag vill att min blogg ska vara en "travel blog" och det är varför jag inte har känt mig tvungen att uppdatera varje dag. Men nu när jag ska resa kommer jag försöka lägga upp ett inlägg varje dag. Jag har ett frukostmöte tidigt imorgon bitti och sen ska jag packa och försöka hitta solglasögon... efter det så bär det av till flygplatsen! Önska oss säkra resor!!! xx //Hello loves, It's been a while! I have been buisy with moving (again) and lots of work. Today was my last day for a while and it feels nice that the summer vacation is finally beginning. Tomorrow we are going to GREECE!!! I am soooo excited I cannot wait to eat good food, relax on the beach, drink some fruity drinks, and just enjoy some sun. Have been waiting soooo long to travel and now it's finally time. That's also why I haven't felt too obligated to update my blog. I want this to be a travel blog and I haven't been doing much traveling but now since I will be, I plan on updating every day. I have a breakfast meeting early tomorrow morning and then after that I need to pack and find some sunglasses... and then to the airport! Wish us safe travels!!! xx

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips