• Admin

My New PassionGodmorgon, godeftermiddag, eller godnatt! För mig är det runt middagstid. Ska snart äta en pot-roast som jag har gjort för hela veckan. Sitter på sängen och det luktar god mat i hela lägenheten! Det enda som blir svårt är hur jag ska få plats med den i kylen... förhoppningsvis löser det sig. Annars får vi äta mycket nu haha. För kanske 5 månader sen började jag att träna. Jag har alltid tränat lite här och lite där, men efter en månad så tröttnar jag på det. Jag har aldrig läst så mycket om träning heller så jag har bara gjort cardio och squats haha. Men den här gången har jag verkligen fastnat för det. I Stockholm tränade jag cirka 3-4 gånger i veckan direkt efter jobbet. När jag åkte till Florida fick jag hjälp av min lillebror Jack. Han är en sån som går till gymmet flera timmar varje dag och vet allt om träning & kost. Han lärde mig så mycket som jag inte visste. Så fort vi kom till Australien skaffade vi gymkort. Nu när jag har börjat se förändringar (speciellt i mina ben) så har jag blivit mer motiverad och nästan besatt haha. Andreas kanske inte gillar gymmet lika mycket som mig, men han går med mig iallafall och jag tror att han börjar komma in i det. Jag har alltid tänkt mycket på vad jag äter, ända sen jag var liten. Nästan hela mitt liv har jag varit vegetarian och även vegan för nästan två år. Det bästa med att träna och äta bra är att man lär sig att känna sin kropp. Efter jag har ätit nåt så får jag oftast energi, vilket jag inte får om jag äter dålig mat. Att må bra är det bästs som finns. Att se bra ut är bara ett pluss! Jag vill dela med mig av denna 'fitness journey.' Det är något som är viktigt för mig. Resor, träning och glädje är vad jag vill att 'Jessies Journeys' ska handla om. Nu börjar det bli kallt i Melbourne så det var kanske sista gången man orkar göra den här promenaden. Bra att det finns gym som alltid är lite för varmt! Hoppas ni har en bra kväll, morgon, eller dag (där ni nu är). xx // Good morning, good afternoon, or goodnight! For me it's around dinner time. I'm about to go eat a pot-roast that I meal prepped for the week. I'm sitting in bed and the whole apartment is filled with the smell of delicious food! Fitting all the pot-roast in the refrigerator will be a struggle though... hopefully it'll fit somehow. If not I'll have to eat an extra big portion for dinner haha. About 5 months ago is when I started working out. I've always gone through short periods where I'll workout for a month and then get tired of it and stop and repeat. I never educated myself very much about working out either so I would just do cardio and squats haha. But this time around I've really stuck with it. In Stockholm I would workout about 3-4 times a week directly after work. When I went to Florida I got a lot of help from my little brother Jack. He's the kinda person that goes to the gym for a couple hours everyday and knows a lot about fitness & health. He taught me so much I didn't know. As soon as we got to Australia, we got gym passes. Now that I've started seeing changes in my body (especially my legs) I'm more motivated and almost at the point of being obsessed haha. Andreas doesn't exactly enjoy going to the gym as much as me but he goes anyways and I think soon he'll start getting more into it. Since I was young, I've always been very aware of what I eat. For almost my whole life I've been vegetarian, and even vegan for almost two years. The best part about eating clean and working out is you learn so much about your body. After a meal I usually get tons of energy, which I wouldn't get if I ate 'bad' food. Too feel good is the best. Too look good is just a plus! I want to share my 'fitness journey.' It is a subject that is important to me. Travel, fitness, and positivity is what 'Jessies Journeys' is all about. It's starting to get colder here in Melbourne so this was probably the last time we are going to get to go on this walk for a while. Good thing we have a gym that's always a little too hot! Hope you all have a good night, morning, or day (wherever you are) xx

  • Share on Pinterest

  • Like

  • Share

  • Save

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips