• Admin

Second Year In Australia?
Börjar med att skriva att jag skulle använda bilder från Sverige vs England matchen. MEN eftersom att vi inte vann så använder jag brunchbilder istället... Vill inte bli påmind av vad som hände.... Iallafall, tänkte att jag kan skriva på svenska på min telefon och sen skicka det till min dator så att bloggen blir på svenska och engelska igen :) Har inte nämt på bloggen att jag sticker nästa vecka och ska göra min farm work så att jag kan stanna i Australien två år!! Jag måste jobba på en farm 88 dagar för att få detta visum.. Inte så taggad på farmjobb, men extremt taggad på att jag kommer att kunna stanna i det här underbara landet längre! Har inte hittat en farm än vilket gör mig lite stressad. Förhoppningsvis så löser jag det före nästan vecka då jag har sagt upp mig från jobbet och mitt boende... Håll tummarna! // Originally I was going to use pictures from the Sweden vs England match on my next post BUT since we didn't win it'll have to be these brunch pictures instead... I don't want to be reminded of what almost was.Haven't had a chance to write on here that I am leaving next week to do my farm work so that I can get my visa extended one year and stay here in Australia!! Basically I have to work on a farm for 88 days to extend my visa... not so excited about doing farm work but super excited that I can stay in this amazing country longer! I still haven't found a farm though, which makes me a bit stressed. Hopefully I find something by next week since I have already told my work and housemates that I am leaving.. cross your fingers

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips