• Admin

Spent My Birthday At A CastleNu får ni se bilder från min födelsedag! Har inte hunnit lägga upp dom för att jag har börjat jobba igen (heltid). Har också spenderat ganska mycket tid på att försöka få upp en Facebook page så att jag kan ha en företagsprofil på instagram. Så även fast jag inte kommer använda min Facebook så kommer jag ändå att lägga upp varje blogginlägg jag postar där för dom som vill få nån typ av notifikation.

Det här är inlägg nummer två och är alltså fortsättningen på mitt förra inlägg. Sååå om ni missa den får ni skrolla ner och se när min mamma överraskade mig med några dagar på rånäs slott! Där spenderade vi min födelsedag som blev den bästa jag har haft. Tyvärr har jag inte haft så tur med födelsedagar. Känns som nånting dåligt händer varje år (eller har hänt dom senaste åren), men inte den här gången! Vi hade det så bra. Började med ett morgondopp i havet och en kaffe i handen. Sen åt vi frukost och tog en cykeltur. Vi cyklade runt hela området kring Rånäs slott och träffade minst 10 hästar (jag är livrädd för hästar). Efter det var det mer mat, bubbelbad, kava, vandrande i slottet och allt ved det innebär. För middag var det riktig lyx. 4 rätter. Skrolla ner (under texten) för att se maten. Såååå många olika smaker och grejer jag har aldrig testat. Allt var såååå såååå sååååååååå gott. Bästa födelsedagen med bästa mamman i bästa slottet xx // Here comes the pictures from my Birthday! I haven't had the time to post them becuase I have started working again (full-time). Have also been spending quite a bit of time making a facebook page so that I can officially have a buisness profile on instagram. So even though I won't really be using the facebook, I wil post every new blog post there for those of you who want some kind of notification. This is post number 2, a continuing of my last post. Sooooo if you haven't seen the last one then scroll down and read about how my mom suprised me with a couple of days at rånäs slott (a castle located north of Stockholm)! Here we spent my birthday which was the best I have ever had. Unfortunutely, I haven't had the best luck with birthdays. Feels like something bad happens every year (or at least the past couple of years), but not this time! We had suc a good time. Started my birthday off with a dipp in the ocean with coffee in hand. After that, we ate breakfast and went on a bike ride. We biked around the whole rånäs slott area and met at least 10 horses along the way (and I am absolutely terrified of horses). After that we ate more food, drank cava, relaxed in the jacuzzis, wondered around inside the castle, and more. For dinner we had a real treat. 4-courses. Scroll down (under the text) to see the food. Sooo many different tastes och things I have never tried. Everything was soooooooooo soooooooooooooo soooooooo goood. Best Birthday with the best mom at the best castle xx1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips