• Admin

Stop Wishing. Start Doing.


Hej älsklingar!

Just nu sitter jag på soffan, samma ställe jag har suttit på sen jag kom in genom dörren. Mina fötter gör ont, min rygg gör ont, och jag är helt slut MEN jag mår så bra. Andreas är i köket och lagar middag för att jag kan inte göra någonting för resten av kvällen förutom äta, mysa, och sen sova. Jag har jobbat så mycket den senaste månaden och imorgon är jag äntligen ledig och kan få grejer gjorda hemma... mycket efterlängtat :) Kommer att kännas så bra att ha sovmorgon och sen en stor frukost... är sugen på pannkakor mmmmm! Det känns bra att jobba hårt igen. Varje timme jag jobbar tar mig närmre till mitt mål att se värden. Jag kanske inte alltid vill vakna upp tidigt och spendera 9 timmar stående men jag kommer närmre resten av världen! Inte för att nämna att jag verkligen gillar stället jag jobbar på och är så glad att vara en del av en underbar grupp av människor, jag hoppas att stanna med dom ett tag. Den här veckan tog jag ett extra 10 timmars pass utan att tveka... 10 timmar är INGET för mig längre hahahah. Som min pappa alltid säger, det känns bättra om du tjänar det själv, och det är sant!!!!!!! Hello loves!

Right now I am currently sitting on the couch, same place I have been sitting since I got through the front door. My feet hurt, my back hurts, and I am exahusted BUT I feel great. Andreas is in the kitchen making us dinner because I cannot do anything for the rest of the night besides eat, cuddle, and then sleep. I have been working sooo much lately and tomorrow I finally have a day off to rest and get stuff done at home... much needed :) Will feel good to get to sleep in and then have a big breakfast... I'm thinking pancakes yummm! It feels soooooo good to be working hard again. Every hour I work brings me closer to my goal to travel the world. Maybe I don't always want to wake up early and spend 9 hours on my feet but in the end it brings me closer to where I DO wanna be! Not to mention that I actually like the place I work a lot and am so happy to be a part of such an amazing team of people, I hope to stay with them for a while. This week I picked up an extra 10 hour shift without even a hesitation... 10 hours is NOTHING to me anymore hahah. Like my dad always says, it feels better if you earn it yourself and it's true!!!!!!!!
0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips