• Admin

Sundays Are For The BeachHej på er! Här är några bilder från i förrgår. Jag och mamma gick på långpromenad längs stranden. Är fortfarande jättekallt här men ändå mysigt på stranden. Jag gillar inte att bada så är bara bra för mig när det är inte badväder hehe. Nu är det bara 4 dagar kvar här i Florida. Tiden har gått så fort. Det värsta är att jag är sjuk just nu så har inte kunnat göra så mycket dom senaste dagarna :/ Men förhoppningsvis mår jag bättre tills flygresan. Kan inte tänka mig vara sjuk på en lång 10-timmars resa.Igår tatuerade jag mig!! Och mamma också faktist. Vi gjorde samma tatuering, jag på foten och mamma på ryggen. Är sååå nöjd med hur det blev. Bilder kanske kommer snart. Just nu är det lite rött men efter några dagar så kommer det att sätta sig. Hoppas ni har det bra xx // Hey yall! Here are some pictures from Sunday. My mom and I went to the beach for a long walk. It's still really cold here but was super nice on the beach. I don't like swimming so I'm fine with no-swimming weather hehe. Now I only have 4 days left here in Florida. Time has just flown by. The worst is that I am currently sick so I haven't been able to do so much these past couple of days :/ But hopefully I will feel better before my flight. I don't even want to think about being sick on a 10 hour plane ride. Yesterday I got a new tattoo!! And my mom did too actually. We did the same tattoo together, me on the foot and mom on her back. I am so pleased with the results. Maybe I'll post some pictures soon. Right now it's pretty red but should calm down after a couple days. Hope you all are doing well xx

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips