• Admin

What Does My Future Look Like...God måndag på er! Ny vecka igen... vad tiden flyger iväg. Oktober är nästan över. Helt galet. Häromdagen var jag och Andreas på en liten promenad genom gamla stan. Jag älskar gamla stan men är aldrig där. Alltid sååå mycket folk och för mycket turister men det är verkligen såååå vackert. Tänker mycket på framtiden nu. Typ som hur länge vill jag stanna i Australien? Vart vill jag bo efter Australien? Vill jag plugga? Vad vill jag plugga? Vad vill jag göra med livet? Det enda jag vill göra med livet just nu är att resa men jag vet att det inte går att resa resten av mitt liv.. skulle vara nice men svårt att hitta ett jobb som skulle tillåta det. Och angående jobb så har jag ingen aning vad jag vill göra. Har tänkt på turism för det är ändå i samma kategori som att resa. Men nu tänker jag även politik. Många vet inte detta om mig men jag brinner verkligen för politik. Jag vet definitivt mer om svensk och amerikansk politik än de mesta.. Tycker att det är så intressant och har mina åsikter när det kommer till allt. Men känner att jag kan vara väldigt hetlevrad när det handlar om vad jag tycker är viktigt. När jag flyttade till Sverige visste jag ingenting om svensk politik alls. Tycker det är jättespännande.. Tror Sverige skulle behöva mig som politiker ;) Men jag vet inte.. tänker vänta lite med att plugga så jag har tid att tänka lite mer på vad det är jag vill göra. xx // Happy Monday! A new week again.. how time flys. October is almost over. So crazy. The other day, Andreas and I went for a little walk through the old town (Gamla Stan). I love Gamla Stan but am never there. There's just always sooo many people, especially tourists, but it really is beautiful. Have been thinking a lot about the future lately. Like how long do I want to stay in Australia? Where do I want to live after Australia? Do I want to study? What do I want to study? What do I want to do with my life? The only thing I really want to do right now is travel but I know I can't continue to travel the rest of my life... would be nice but I think it would be hard to find a job that'll allow that. And when it comes to a career I don't have much of an idea on what I want to do. I have thought of maybe tourism because it's in the same category as travel. But now I've even been thinking about poilitics. Not many people know this secret of mine but I have a passion for politics. I definitely know more about both Swedish and American politics than most people my age.. I really think it's so interessting and I definitely have my opinions. The only problem is that I feel like I can very easily loose my temper when it comes to the things that I think are really really important. When I first moved to Sweden, I knew absolutely nothing about Swedish politics at all. Now I think it's so exciting.. really think Sweden coud use a politician like me ;) But I don't know... I think I'm going to wait a whie with school so I have time to find what I really want to work with. xx

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips

With being present comes a sense of understanding for the people around you. A lot of us go through feelings of sadness, anxiety, fear, etc. I know from experience that it can be so easy to feel like