• Admin

Why Social Media Is Important To Me.Här är resten av bilderna från förra lördagen! Fick så många bra bilder (tack till den bästa pojkvännen). Han är så snäll som spenderar timmar med att ta bilder på mig. Vet att det kanske är inte det roligaste för honom men han gör det ändå för att det är viktigt för mig. Man kanske undrar, varför är det viktigt för mig att blogga och uppdatera mina sociala medier hela tiden? Tänkte att jag kunde berätta lite om varför det är viktigt för mig. När jag gick i skolan valde jag alltid konst över matte, naturvetenskap, och alla dom andra 'viktiga' ämnena. Jag älskar historia och politik där man kan ha mer av sina egna åsikter och synpunkter. Jag är än sån som måste kunna utrycka mig själv. Det är vad jag gillar. Med sociala medier är det lätt för mig att kunna göra det. Jag tycker att vi som människor är en typ av konstform på sätt och vis. Så i bilder och ord kan jag göra min egen typ av konst. Vissa använder sociala medier bara för att visa vad dom gör eller för att berätta om något som hänt i deras liv. Jag använder det för att visa vad jag gillar. Jag vill visa hur jag ser värden. Att skriva på bloggen om vad jag tycker och tänker är en typ av meditation för mig. Så där får ni svaret. Sociala medier är viktigt för mig eftersom det är mitt sätt att utrycka mig själv. Mitt sätt att göra konst som jag gillar och vill dela med andra. Och det är bara kul och gör mig glad! xx // Here are the rest of the pictures from last Saturday! Got so many good pictures that sesh (thanks to the best boyfriend). He is so sweet spending hours of his time taking pictures of me. I know it's not exactly how he wants to spend his time doing but he does it anyways because he knows it's important to me. You are maybe wondering, why is it important for me to update my blog and social medias all the time? Thought I could tell you guys a little about why it is so important to me. When I was in school, I always chose fine arts over math, science and all those 'important' subjects. But I do love history and politics where you can have your own opinion and choices. I am the type of person who has to be able to express myself. It's what I need. With social media it's easy for me to do just that. I believe that we as humans are a type of art form in our own way. So in words and pictures I can create my own kind of art. Some people use social media to show what they are doing or tell others of something important that has happened in their lives. I use it to show what I like. I want to show others how I see the world. To write on my blog about what I'm thinking and what I beleve is a type of meditation for me. So there is the answer to the big question. Social media is important to me since it is my way to be able to express myself. My way to create and share with others. It's also just fun and makes me happy! xx

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Anxiety tips